Ajándék perlátor a radiátor panelekhez

2015. december 31-ig

  • minden 20 paneles csomaghoz 2 db
Irány a bolt!

perlátort adunk ajándékba.

A perlátor, mellyel vizet takaríthat meg

A fürdőben, konyhában, WC-ben található csapokat egy pillanat alatt víztakarékossá alakíthatja. Csupán a csap végén található perlátort kell kicserélnie, mellyel drasztikus (akár több mint 70%-os) vízfogyasztás csökkentést érhet el!

A perlátor egy olyan vízrendező, mely minden vízcsap végén megtalálható. Az eszköz az áramló víz mozgási energiáját felhasználva levegővel dúsítja fel a vizet. Így azt az érzetet és látszatot kelti, mintha a valóságosnál több víz folyna ki a csapból. A legtöbb csaptelepen található perlátor minden, csak nem víztakarékos. Egy igazán víztakarékos perlátoron keresztül percenként csupán 2 - 6 liter víz folyik át. Használatával egyidejűleg csökken a víz-, csatorna- és a gázszámla is! A fémből készült perlátorokat idővel kikezdi a víz és a vízkő. Érdemesebb a tartós műanyagból készült változatokba beruházni.

A perlátor használata

Csavarja le a csap végén található fémgyűrűt! Ebben található a csaptelephez gyárilag tartozó perlátor. Ezt vegye ki, és cserélje le a víztakarékos perlátorra, majd csavarja vissza a fémgyűrűt! Ne felejts el visszahelyezni a tömítő gyűrűt!

Mozgó alkatrészeket nem tartalmaz, ezért karbantartásként a hagyományos perlátorokhoz hasonlóan időnként vízkőmentesíteni kell.